Fjärde och sista avsnittet för denna omgång av Ekokockpodden är ute! Vi träffar Jonas Karlsson som placerade sig på en ärofylld bronsplats. Vi lyssnar till hur hans tankar går kring hållbar matlagning, om hur allt började och hur Gotland faktiskt är ett enda stort skafferi.
Tredje avsnittet av Ekokockpodden ute! Vi träffar Viktor Arabzadeh och lyssnar till hur hans tankar går kring hållbar matlagning, om att hitta sin bana som kock och att alltid ligga steget efter sin mamma när det kommer till matlagning.
I detta avsnitt av Ekokockpodden träffar vi Jonas Alvin och får ta det av hans resa från Astrid Lindgrens Värld till de riktigt erkända köken såväl som utomlands som i Sverige. Om råvaror, leverantörer, kollegor, känslan inför tävlingsstart och att ständigt lära och omsätta i sin egna verksamhet.
I första avsnittet av Ekokockpodden får vi höra om Johans resa från farmors pannbiffar, Markus Samuelssons Aquavit i New York till en ögonöppnande föreläsning till öppnandet av Gastronomi Elva i Borås, Johans egna restaurang och om tankar inför tävlingen och hur matsvinn kan användas till något väldigt smakfullt.